Publisher is een 'all-in one' service die het complete traject ontzorgt. Geschikt voor uitgevers van tijdschriften, Custom Media Providers en Retail producenten. Het biedt een complete communicatie- infrastructuur, waardoor het gehele proces 24/7 door alle deelnemers transparant kan worden beheerd en begeleid.

Naast dit vlaggenschip bieden wij ook additionele diensten aan (Beelden, advertenties, vormgeving en output) voor de complete ontzorging van de uitgever.

De tarieven van onze diensten zijn op heldere prijzen gebaseerd op volume en gebruiksfrequentie. Wij hanteren een transparante 'fair use policy.' Binnen een vooraf overeengekomen bandbreedte weet u als klant precies waar u aan toe bent. Indien na verloop van tijd volumes afwijken, wordt het tarief navenant aangepast. Ook hanteren wij geen langdurige contactuele verplichtingen. Onze gebruikers hebben op ieder gewenst moment de mogelijkheid onze diensten aan te passen, uit te breiden of te stoppen.

Een beeld op norm betekent voorspelbaarheid in het productieproces: "What you see is what you get." Geen gehannes meer met verschillende ICC profielen, bestanden en resoluties.

Het ene beeld wordt aangeleverd als sRGB, 92 dpi, PSD, het andere als Kodak RGT, 300 dpi, EPS. Vaak leidt dit tot ongewenste resultaten. Door alle beelden zo vroeg mogelijk in het proces naar een afgesproken norm te brengen blijft de kwaliteit tijdens het vervolgproces gewaarbord. Ook is het voor de vormgever eenvoudiger deze beelden te verwerken. Het enige waar deze rekening mee moet houden is het beeld niet groter dan 200% te plaatsen.

Haal het maximale uit het beeld. Groener gras, blauwere lucht, perfecte grijsbalans, mooie huidskleuren.

Of en welke bewerkingen gedaan moeten worden is afhankelijk van de bron. Een beeld van een bekende fotograaf moet nauwelijks aangepast worden terwijl vrij vergaard beeld meer bewerkingen behoeft. De redactie bepaald hoe de diverse beelden behandeld moeten worden door ze in de juiste map te droppen. Binnen een paar minuten wordt het te verwerken beeld teruggeleverd.

Vaak moeten beelden zonder achtergrond in de opmaak geplaatst worden. Dit kan met een uitknippad of masker gerealiseerd worden. Je dropt je beelden in de Ready4print map en ontvangt binnen 24 uur het vrijstaande beeld.

Onze operators bepalen welke kwaliteit nodig is. Of een pad is voldoende, of een complexer masker.

Het beeld wordt naar wens aangepast. Elementen worden onzichtbaar gemaakt of juist geaccentueerd.

Door het beeld in de Ready4print retouche map te droppen met een korte instructie worden ongewenste beeldelementen verwijderd of kleuren aangepast. Het te verwerken beeld wordt binnen 24 uur teruggeleverd.

Met de Ready4print widget krijgt de aanleverende partij direct te horen of de advertentie aan de specificaties voldoet.

Je plaatst de widget op de eigen webpagina. De adverteerder levert direct bij je aan door de advertentie op de widget op je pagina te droppen. De advertentie wordt direct gecontroleerd en de adverteerder ontvangt direct feedback of deze te verwerken is. In een zo vroeg mogelijk stadium worden eventuele problemen getackled.

Niet iedere uitgever wil 'foute' advertenties weigeren. De meest voorkomende fouten kunnen we automatisch oplossen.

Bij een fout aangeleverde advertentie kies je om de fouten te repareren. Het resultaat voldoet aan alle technische eisen. Natuurlijk moet je wel met de adverteerder overleggen of het resultaat naar wens is.

Ready4print scheidt vormgeving en creatie. In principe doen wij bij Ready4print geen vormgeving. Echter omdat veel uitgevers werken met totaalprijzen is het onderscheid tussen vormgeving en techniek niet helder.

Samen met onze partners/klanten kunnen wij je ook vormgeving aanbieden wat resulteert in een totaalprijs voor je magazine. Je kiest zelf de vormgevingspartner naar keuze.

De roots van Publisher liggen in het maken van perfect drukwerk. Na optimalisatieslagen krijg je in Publisher direct te zien wat het resultaat wordt.

Je kunt meteen zien hoe de separaties zijn, wat de doordruk van de tegenliggende pagina doet, waar hoge concentraties inkt zitten, enzovoort. Het allerbelangrijkste is dat je exact kunt zien hoe je pagina gedrukt gaat worden! Ook kun je al virtueel door je magazine bladeren terwijl terwijl het nog gedrukt moet worden.

Is de productie gereed dan kun je met een druk op de knop een versie voor de iPad maken. Deze kan direct gebruikt worden in Tijdschrift.nl of de Ako app. Of we maken voor je magazine je eigen app voor de Appstore die ook direct in de Newsstand verschijnt.

Wil je een stap verder dan hebben we daar ook alle mogelijkheden voor. Verrijkingen door middel van toevoegen van hyperlinks, beeld en video. Of nog een stapje verder door de vormgeving te ontkoppelen van de inhoud op basis van je InDesign opmaak.

Is de productie gereed dan maak je met een druk op de knop een flash versie voor het web. Deze kun je direct op je website plaatsen.

Wil je een stap verder dan hebben we daar ook alle mogelijkheden voor. Verrijkingen door middel van toevoegen van hyperlinks, beeld en video. Of nog een stapje verder door de vormgeving te ontkoppelen van de inhoud op basis van je InDesign opmaak.