De nieuwe productiestandaard voor uitgevers!

Door gebruik van Ready4print's innovatieve 'In the Cloud' services, wordt het creatieproces van publicaties volledig ontkoppeld van het crossmedia productieproces t.b.v. print, web en tabletpublicaties.

Dit betekent dat redacties en vormgevers zich volledig kunnen concentreren op het creatieve proces. Ready4print zorgt voor de rest! Voor u als uitgever betekent dit structureel lagere kosten, snellere doorstroming, 24/7 controle op status en voortgang én trefzekere kwaliteit!

Achtergrond

Het huidige proces is bij veel uitgevers een ondoorzichtige aaneenschakeling van specialistische deelprocessen, uitgevoerd door diverse interne en externe deelnemers in zowel creatie als productie. Het gevolg: Veel tussentijdse controle, interventies en correctie, onvoorspelbare eindkwaliteit, veel tijdverlies in onderlinge communicatie en deadline stress.

Ready4print's online publicatiedienst biedt radicaal efficiënter procesbeheer van creatie naar productie! Wij realiseren dit door het automatiseren van de meeste manuele DTP handelingen m.b.t. beeldproductie en advertentiemateriaal. Daarnaast converteren we gecreëerde documenten per definitie onmiddellijk naar 100% (contractproef) gecertificeerde data, die online beschikbaar wordt gesteld via onze magazine publicatie productieplank.

Op deze wijze vindt communicatie over inhoud en kwaliteit te allen tijde op transparante productiekwaliteit plaats. Niet in de laatste plaats, biedt onze infrastructuur 24/7 inzicht in status en voortgang. Ook maken doeltreffende notificatie- en communicatiefuncties deel uit van de functionaliteit.

Tijd voor verandering

Iedere verandering brengt onrust met zich mee. Of het nu art directors, grafisch ontwerpers, (beeld)redacteuren of in- en externe medewerkers in productie betreft. De ontkoppeling van het creatie- en productieproces vraagt om enige aanpassing in de werkwijze. Zijn deze geïmplementeerd, overigens een proces dat wij intensief begeleiden, kunnen redactie en vormgevers zich volledig op hun creatieve taken concentreren.

Het voordeel

De directe en indirecte kosten die nu intern en/of extern worden gemaakt voor conversie van creatie naar productiedata kunnen drastisch gereduceerd worden. Tegelijkertijd zal de kwaliteit van het drukwerk toenemen en zal de hogere productiviteit kortere deadlines mogelijk maken.